Bestelbus leasen bij Finalease!

Stel, u heeft een bestelbus nodig maar u heeft net niet het geld om deze nieuw aan te schaffen. Dan kunt u een bestelbus leasen bij Finalease. Dit is een lease bedrijf waarbij u tweedehands bussen, auto’s en andere voertuigen kan leasen tegen een meeneem prijsje! Zo kunt u altijd een mooie aanbieding vinden en een contract afsluiten. Deze voertuigen van dit bedrijf zijn altijd goed onderhouden en niet ouder dan zeven jaar. Zo kunt u altijd in een goed voertuig onderweg zijn tegen een lage prijs per maand. Dit is zeker handig als u een startend ondernemer bent die nog niet zoveel geld kan missen aan het begin. Ook is het mogelijk om de auto meteen te kopen als u deze mooi vind. De loop tijd van het lease contract is ook maar vijf jaar. Daar komt bij dat het assortiment heel ruim is waardoor u zeer veel keuze hebt aan bedrijfswagens in elke maat en soort.

Eigen ervaringen met Finalease

Zelf heb ik ook een bedrijfswagen geleased bij dit bedrijf en dit bevalt mij nog steeds prima. Door de goede service en uitleg die ik kreeg bij het voertuig kon ik meteen voorbereid en wel de weg op. Ook zijn de auto’s schoon bij aflevering en zal u staan te kijken als u de auto van dichtbij bekijkt. Het zijn net nieuwe voertuigen!

Een tip

Zoekt u ook een bedrijfswagen maar heeft u niet zoveel geld wat u kan missen in deze tijden? Dan raad ik u aan om even een kijkje te nemen en kunt u een bestelbus leasen bij Finalease!