Champagneglazen graveren voor jubileum!

50989_1072299

Einde van dit jaar hebben wij groot feest! Ons bedrijf bestaat dan namelijk tien jaar, een mijlpaal wat we niet zomaar voorbij willen laten gaan. Door een manier te zoeken hoe dat we dit groots kunnen vieren hebben we een team opgesteld. Met dit team gaan we ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld, ook de locatie dient nog te worden besproken. Champagneglazen graveren is iets wat ik altijd al had willen doen voor het bedrijf, dit omdat het een pracht is om te overhandigen aan al je medewerkers toch?

50806_2240

Nu dat de taken verdeeld zijn en ik eigenlijk niks hoef te doen ben ik gaan zoeken naar een bedrijf waar ik de champagneglazen graveren kan. De kosten wilde ik wel aan de lage kant houden, het gaat in dit geval om glaswerk wat eenmalig gebruikt wordt.50989_1072299

Online zoeken is snel gevonden!

Iedereen weet tegenwoordig het internet te vinden. Hier zal je zeer zeker sneller iets vinden waar je naar op zoek bent als dat je in de stad gaat zoeken toch? Ik kan dan natuurlijk ook niet achter blijven toch? Doordat ook ik op het internet ben gaan zoeken naar een bedrijf die mij hierin kan helpen ben ik bij Maxilia gekomen. Hier is het mogelijk om diverse glazen te laten graveren! Geheel naar eigen wens worden de glazen gegraveerd, tevens ook bij je bezorgd zodat je er niks voor hoeft te doen. Ik ben in ieder geval hier zeer tevreden over en heb de opdracht bij hun neergelegd, nu hopen dat ze het snel komen bezorgen.