Dankzij de ​ooglidcorrectie​ heb ik minder hoofdpijn

Het viel me de laatste paar maanden op dat ik sneller last van hoofdpijn had. Vooral als ik ’s avonds naar de televisie wilde kijken leek het wel of ik tegen mijn eigen oogleden zat aan te kijken. En inderdaad, als ik foto’s van een paar jaar geleden bekeek viel het me op dat je toen nog mijn oogleden kon dien, maar tegenwoordig hangt er een stuk overschot van vel overheen. In overleg met mijn huisarts heb ik me laten doorverwijzen naar Kliniek Veldhoven. Daar had ik de afspraak gemaakt voor een eerste consult voor een ooglidcorrectie​. Moet zeggen dat ik een goed gesprek heb gehad en weet dat een operatie mijn klachten kan afnemen. Ook lijk ik met die hangende oogleden ook een stuk ouder dan ik werkelijk ben, ik kan mijn oogleden niet eens meer opmaken. Na thuis nog even alles op een rijtje te hebben gezet, heb ik definitief een afspraak gemaakt voor een ​ooglidcorrectie​. Een week later kon ik al bij de kliniek terecht. Was best wel zenuwachtig, vooral voor de plaatselijke verdoving, maar ondanks de rustgevende woorden van de assistente viel het allemaal mee.  timthumb (6)

Geen klachten meer

Ik voel me een stuk jonger, en ik moet zeggen dat mijn klachten zo goed als verdwenen zijn. Ook kan ik me weer opmaken en dat alleen maakt me al tien jaar jonger. Van de inreep heb ik verder geen last gehad. Alleen de eerste paar dagen waren mijn ogen wat opgezwollen, maar dat is een normale bijwerking.  timthumb (7)