Dryve biedt oplossingen

Kennen jullie Dryve? Dit is een internet marketing bureau en ze weten alles van de huidige ontwikkelingen betreft het internet. Ik ben er mee in aanraking gekomen door mijn vader. Mijn vader is internet ondernemer vanaf het eerste begin. Ik weet nog toen internet net opkwam, hij meteen al bezig was met het verzamelen van gegevens. Hij zei: dit gaat groots worden. Ik snapte het nog niet, ik snapte überhaupt het internet nog niet helemaal, maar hij had gelijk. We kunnen ons niet meer voorstellen hoe het is zonder internet, onze hele markt is er op gebaseerd. Mijn vader heeft nu een aantal goede en steeds groter wordende webshops en zodoende ben ik na mijn studie ook in de internet wereld belandt.

logo-dryve-2

Mijn vader zit aangesloten bij Dryve, ze doen o.a. aan online advertenties en helpen je de zichtbaarheid van je websites te verbeteren. Volgende week heb ik ook een gesprek bij Dryve en ik heb van mijn vader dus al het e.e.a. gehoord hoe ze het aanpakken. Ik ben er echt positief over gestemd, ze bieden oplossingen en dat is nodig wanneer je een beginnende webshop hebt. Ook vind ik het belangrijk niet alles af te leren van mijn vader, maar zelfstandig te leren hoe je groei kan maken, samen met Dryve, hopelijk. Ik denk dat ik mijn vader af en toe voor advies kan vragen maar ik merk ook dat ik het toch echt belangrijk vind dat ik het zelf een beetje uitzoek. Ik denk dat dit trots is, gezonde trots.leuke artikelen