Een PVC Vloer, een echte uitkomst!

download-2-1

Een PVC Vloer is een echte uitkomst voor iedereen die het schoonmaken van uw vloer een echte rotklus vindt! Een PVC Vloer is namelijk zeer onderhoudsvriendelijk. U kunt uw PVC Vloer gemakkelijk onderhouden door af en toe eens met een wisser, droge doek of een stofzuiger over de vloer heen te gaan. Daarnaast zal u heel af en toe een keertje moeten dweilen. De vloer is waterbestendig en dus kunt u de vloer in het hele huis laten aanleggen, ook in delen als de keuken en de badkamer zijn nu geen probleem meer. Het voordeel van een PVC Vloer is dat u zelf het motief op uw vloer kunt uitzoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vloer met een houtprint erop, een vloer met daarop tegels of een andere print. Het is allemaal geen probleem, het verschil tussen een echte vloer en een PVC Vloer zult u niet zien!

download-9

Mijn ervaring met een PVC Vloer

Ik heb nu sinds een half jaar een nieuwe vloer laten leggen in mijn huis, gemaakt van PVC. De grootste reden was dat ik klaar was met steeds het schoonmaken van de tegels die ik eerst had liggen. Daarnaast had ik een vloerverwarming en ik had gehoord dat een vloerverwarming werd versterkt door een vloer van PVC. In eerste instantie geloofde ik dit verhaal niet en dacht ik eigenlijk dat dit een verkooppraatje was. Na 2 maanden zag ik toch weldegelijk een verschil in mijn energie kosten! Ik ben dus erg enthousiast over de vloer en zou het iedereen aanraden!

download