Horecakleding noodzakelijk!

logo (1)

Ikzelf ben werkzaam als receptioniste in een hotel. Erg leuk werk, echter begin ik te merken dat het dragen van horecakleding een must is. Als receptioniste ben je het eerste wat de gasten te zien krijgen, dit dien je dan ook zo goed mogelijk te doen. Met het blik op zakelijk overkomen naar de gasten wilde onze werkgever nieuwe kleding kopen voor ons. De kleding wat we dragen is al een aantal jaren oud en begint nu aardig te vervagen qua kleur. Mij is de opdracht gegeven om te gaan zoeken naar een nieuwe set bedrijfskleding om te dragen.

logo (1)

Internet biedt genoeg kansen

Het internet biedt wat dat betreft genoeg kansen om iets te vinden, zo ben ik ook gaan zoeken naar horecakleding! Tijdens het zoeken op het internet heb ik een tal van bedrijven gevonden waar ik terecht kon, echter ben ik bij Suit up Now blijven “hangen”. Hier is het namelijk mogelijk om kleding te bestellen wat geheel naar wens wordt gerealiseerd.

Collectie-Hotel-300x189

Door een afspraak met hun te maken kon ik, uiteraard met mijn werkgever, erheen om onder het genot van een kop koffie alles te bespreken waar wij naar op zoek zijn. Door eerst met mijn werkgever te overleggen of dat het akkoord is om een afspraak te maken wilde ik hem natuurlijk niet voorbij lopen. Uiteindelijk gaf hij snel akkoord waardoor ik een afspraak heb gemaakt. Ondertussen hadden we al het een en ander op papier gezet, ik kan in ieder geval niet meer wachten tot we onze nieuwe kleding mogen dragen.