Ik was opzoek naar hulp bij woningontruiming

Seniorenhulp

Na het overlijden van mijn oma heb ik een lange rouwperiode meegemaakt. Onze oma was namelijk belangrijk voor onze familie zij was er altijd voor ons. Maar na onze rouwperiode moest er nog het een en ander gebeuren. Waaronder woningontruiming van de huurwoning van mijn inmiddels overleden oma. Ikzelf en de rest van onze familie moesten er niet aandenken om deze woning te gaan ontruimen. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een mogelijk extern bedrijf die deze dienst kon verlenen. Via de zoekterm woningontruiming ben ik terecht gekomen op de website: Seniorenhulp.com.

Bij het bedrijf Seniorenhulp worden er verschillende mogelijkheden betreft woningen ontruimen aangeboden. Zie de mogelijkheden hieronder:

  • Overbrengen goederen naar u, familie of als u het niet meer wilt op een milieuvriendelijke manier verwijderen
  • Het verwijderen van nietbruikbare goederen en deze verantwoord afvoeren, op een milieuvriendelijke wijze
  • Demonteren van niet originele zaken aan de vloeren en dergelijke
  • Kleine en grote renovatie werkzaamheden zoals behang verwijderen, stucwerk of schilderwerk verrichten
  • Verwijderen van plavuizen en het egaliseren van vloeren

Seniorenhulp

Goede hulp!

U kunt het uw zelf vast wel voorstellen dat ik na het zien van deze informatie het besluit nam om het bedrijf Seniorenhulp in te huren. Het is dan ook een goede keuze gebleken want Seniorenhulp heeft ons goede hulp verleend. Tegen een zeer laag tarief is de gehele woning van mijn moeder op een nette goed maar ook milieuvriendelijke wijze ontruimd.

Bent u zoekende naar hulp bij het ontruimen van kantoorpanden, woningen en dergelijke? Bekijkt u dan de bovenstaande website!

Woningontruiming